Home

Most recent blog post

Steps down to the beach at Taylors Mistake

On this steep Taylors Mistake hillside property we are constructing a series of timber steps down to the public access walkway that leads to the beach. The design brief from this family of keen surfers was for functional, robust steps in keeping with the low key style of their bach. 

Linking the sets of steps we’ll build short pathways and pads, surfaced with compacted gravel. The longer sets of steps will have a galvanised steel pipe handrail for safety, and to help the clients haul themselves back up the hill after surfing.

Portfolio Gallery

Early morning light in the garden
Curved block wall
Looking out across the Corten planter to the estuary
Burnt orange plastered walls and outdoor seating
Hardwood deck, corten planter and boulders
Curved deck and lawn
Polished concrete and native plants
Looking down steps at Taylors Mistake
Looking up the steps to the bach
native-garden-central-Christchurch